مرباي كدو حلوايي

آشپزی رنگین

مواد لازم :

ـ کدو حلوایی خرد یا قالب زده ۱ پیمانه

ـ شکر ۱ پیمانه

ـ گلاب ۵/۰ لیوان

ـ گردو خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

ـ آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری

ـ هل کوبیده قدری

ـ آهک ۱ پیمانه

طرز تهیه :

آهک را درظرفی بریزید و دو پارچ  معادل تقریباْ ده پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید ته نشین شود.آب زلال روی آهک را جدا کنید و کدوی قالب زده را در آن بریزید بایستی کدو به مدت بیست الی بیست و چهارساعت در آن بماند . با شکر و یک پیمانه سر خالی آب شهد درست کنید .

کدو را بعد از یک شبانه روز از آب آهک خارج کنید و چند بار بشوییدبعد آن را در شهد آماده بریزیدو روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد گلاب و آبلیمو و هل و گردو را هم اضافه کنید وقتی کدو پخته شد حرارت را خاموش کنید.




مرباي كدو حلوايي (آشپزي رنگين )

 

 

 مارمالاد هلو و انبه(آشپزي رنگين )   مرباي آلبالو(آشپزي رنگين )   مرباي هويج زنجبيلي  

مرباي كدو حلوايي (آشپزي رنگين )      مرباي به(آشپزي رنگين )      مرباي كامكوات(آشپزي رنگين )