خورش كنگر مخصوص فصل بهار از خورش هاي سنتي كرمانشاه

آشپزی رنگین

مواد لازم :

ـ گوشت ۵۰۰ گرم

ـ کنگر سرخ شده ۲پیمانه

ـ نعناع وجعفری خرد و سرخ شده ۱ پیمانه

ـ غوره ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

ـ پیاز سرخ شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

ـ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

ـ آبغوره ۵/۰ لیوان

ـ نمک و زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه :

کنگر را خوب پاک کنید و بشویید مواظب باشید از قسمت تیغ دار آن چیزی باقی نماند . کنگر و همین طور نعناع و جعفری را جداگانه سرخ کنید گوشت را با یک عدد پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه بپزید در اواسط پخت کنگر و نعناع وجعفری را اضافه کنید وقتی پخته شد غوره و رب گوجه فرنگی و آبغوره و پیاز سرخ شده را به خورش اضافه کنید خورش که اصطلاحاْ جا افتاد در ظرف بریزید و با برنج نوش جان کنید .


خورش کنگر(آشپزي رنگين )